• Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Regeling gebruik binnensportaccommodaties gemeente Heerlen

Samenvattend geldt voor sporthal A Gene Bek:

Art.1:
Losse verhuur kan dus tot 14 dagen ervoor gewijzigd of geannuleerd worden. Dat geldt dus voor Jan Maas, Oliebollen- of CMV-toernooi en zaterdagprogramma's. Niet voor de jaarcontracten voor de doordeweekse verhuur.

Art.9:
VCH, maar ook andere gebruikers. mogen in principe pas de vloer betreden als de verhuring begint. Dat geldt ook voor het opbouwen en verrijden van materiaal. Mochten wij dus echt last van andere gebruikers hebben, kunnen we ze daarop aanspreken. Daarbij wil ik benadrukken dat de wederzijdse acceptatie zo groot mogelijk dient te zijn.

Art.9:
Voor de verhuur mogen wij officiëel 20 minuten eerder in het kleedlokaal. En na de verhuur tot 20 minuten erna gebruik maken van het kleedlokaal. Dus als mensen na training of wedstrijd direct even naar buiten of kantine willen kan dat, is dat een recht. Echter zorg dat je gedoucht en aangekleed bent tot 20 minuten afloop van de verhuring. Op zaterdag voor Heren 1 bijvoorbeeld is dat dan 20.20u.

Art.12:
Er mag geen drank mee de tribune op genomen worden. Ook niet uit de kantine.

Gelieve hier rekening mee te houden!