• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

Wedstrijdprogramma week 15

Met deze week ons laatste thuisprogramma nadert het einde van het seizoen 2015-2016. Om 16.00 uur starten we met Dames 1 en Dames 2. Dames 1 speelt tegen Tornado Vijlen DS 1. Dames 2 speelt morgen om een plek in de PD wedstrijden. Met 4 punten voorsprong op de nummer 3 hebben zij morgen genoeg aan 2 sets tegen laagvlieger Tornado Vijlen DS 2.

Om 18.00 uur sluiten het programma af met Meisjes C en Heren 1. Meisjes C gaan tegen de nummer laatst Jokers VC MC2 proberen om het thuisprogramma met een overwinning af te sluiten. Heren 1 moet tegen de koploper Hovoc HS1 en zal strijden om klassebehoud. Met maar 3 punten voorsprong op de nummer 10 is elke set van grote waarde.

Het is blauw en kan aanmoediging gebruiken!