• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

Iedereen bedankt voor de steun tijdens de Grote Clubactie

Beste (jeugd)leden en ouders,

Allemaal hartelijk dank voor jullie steun en inzet voor de Grote Club Actie van 2016. We hebben als club in totaal 575 lootjes verkocht. Dat zijn 100 lootjes meer dan vorig jaar. Hier kunnen wij als club trots op zijn!

Dames 2 heeft 158 lootjes verkocht en heeft daarmee de teamprijs gewonnen. Dames 2 heeft gekozen voor nieuwe lange sokken. Het lid wat de meeste lootjes heeft verkocht is Marcella Smeets. Zij heeft er in totaal 46 stuks verkocht, hiervoor ontvangt zij een klein prijsje.

De trekking van de Grote Club Actie is al geweest, op onze lotnummers 68618, 68718, 68818, 68871, 761118, 761218 en 885871 zijn kleinere prijzen gevallen. Als je een van deze lotnummers hebt kun je op deze site de prijs verzilveren: https://lotchecker.clubactie.nl/.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar samen de Grote Club Actie tot een nog groter succes maken.

Namens de organisatie,

Gloria Spijkers