• Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Overgang naar MAB

Beste leden.

Zoals jullie weten is de overgang naar de nieuwe sporthal MAB definitief. Deze overgang zou plaatsvinden op 4 mei. De overgang moet echter een week uitgesteld worden naar 11 mei. Ivm opruimwerkzaamheden en poetsen in de hal, is het niet mogelijk om te starten op 4 mei. We hebben hierover van de gemeente Heerlen bericht gehad.

We proberen verder voor 20 april de nieuwe trainingstijden bekend te maken. Op 8 mei zullen de nieuwe teams bekend gemaakt worden in de sporthal Palemig. De jeugdteams worden om 19.15 uur bekend gemaakt en om 20.00 uur zijn de senioren (dames) teams aan de beurt. De trainers zullen daarbij aanwezig zijn. In de week van 4 t/m 8 mei kan nog in de Palemig worden getraind. Houdt er rekening mee dat op 5 mei alle sportzalen ivm feestdag gesloten zijn. De heren in Brunssum zullen helaas op 4 mei niet kunnen trainen.

Met vriendelijke groet,
De technische commissie