• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Serious Request 2015

wijsteunen seriousrequest 2015VC Heerlen strijdt 24 uur voor Serious Request in Volleybal Marathon

Op dit moment kunnen bijna 50 miljoen kinderen en jongeren niet (regelmatig) naar school of een beroepsopleiding volgen als gevolg van conflicten. In plaats van dat kinderen zich ontwikkelen en leren, zijn ze in oorlogsgebied bezig om te overleven.

Leren in tijden van oorlog is niet gemakkelijk. Door traumatische ervaringen en door tekort aan eten kunnen concentratieproblemen ontstaan met leerachterstanden tot gevolg. De next generation verliest hierdoor toekomstperspectief.

VC Heerlen voert actie

Kinderen in deze situatie moeten vierentwintig uur per dag strijd leveren voor een betere toekomst. Dat is keihard afzien. De heren selectie van Volleybal Vereniging VC Heerlen trekt zich dit aan. Wij hebben besloten om één dag 24 uur te strijden voor een beter toekomstperspectief voor deze kinderen.

Help ons Helpen

We hebben de hulp nodig van jullie. Want we zoeken “tegenstand” in onze strijd. We zijn op zoek naar 100 teams die tegen ons willen strijden in onze sporthal in Heerlen.
We starten de marathon op 19 december om 18:00 en gaan door tot 20 december 18:00.

Sponsoring

De bedoeling is natuurlijk om veel geld in te zamelen voor Serious Request. Iedere tegenstander wordt daarom gevraag om minimaal 50€ te sponsoren om 1 kwartier tegen ons te strijden.
Klik hier en geef je nu op!

Vragen en info

Ook voor andere vragen of informatie kun je een email sturen. Wij nemen dan contact met je op. Via de social media houden we je op de hoogte van de voortgang en andere acties en sponsormogelijkheden. 

Kom op, schrijf je in en speel tegen ons en help The Next Generation!
Namens VC Heerlen
Patrick van der Meer