• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

Wedstrijdprogramma week 40

Na een spannend eerste competitie weekend, met veel leuke wedstrijden in onze nieuwe hal staan er dit weekend helaas maar één thuiswedstrijd op het programma. Om 12.30 uur speelt ons Jongens C1 tegen Fit&Fysio/VC Limac.

Meisjes C1 speelt hun eerste wedstrijd tegen Sport en Spel. Meisjes B1 moet helemaal naar Horn om het op te nemen tegen HORNERHOF/HHC MB 2. Heren 2 mag naar Urmond om ADC HS3 punten afhandig te maken. Ons Jongens B1 mag naar Echt om te kijken of ze de thuisnederlaag tegen VC Patrick JB1 van vorige week kunnen revancheren. Dames 1 mag net als Meisjes B1 naar Horn om daar punten weg te kapen. Tot slot Dames 2 dat in Maastricht VC Mestreech DS2 het vuur aan de schenen gaat leggen.

Veel succes allemaal dit weekend met jullie wedstrijden!